maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Treemore bezorgt bomen door de brievenbus

Treemore bezorgt bomen door de brievenbus

Van bloemen door de brievenbus kijken we inmiddels niet meer op. Een boom lijkt toch een iets ander verhaal, maar niet voor Treemore. Het bedrijf uit De Kwakel bedacht het nieuwe brievenbusbomen concept. Hiermee kan een heuse boom door de brievenbus worden bezorgd. Zelfs de allergrootste boom ter wereld, de Giant Sequoia, past door de brievenbus!

De bomen die door de brievenbus gaan zijn natuurlijk zaailingen. En dat is precies waarmee Treemore de harten van Nederland en Europa wil veroveren: de passie voor groei en ontwikkeling van bomen overdragen.

"We zijn tegenwoordig vaak gericht op snel oogsten en vergeten dat zaaien en ontwikkeling tijd kosten. Terwijl juist de reis van zaailing tot volwassen boom zo waardevol is. Bomen lijken stil te staan maar zijn constant in beweging. Wie goed kijkt ziet dagelijks verschillen. Het opkweken van een boompje brengt rust, maakt geluksstofjes vrij en is een leerzame verrijking voor iedereen. Denk aan de adembenemde bloei van een Perzische slaapboom of zelfgekweekte koffiebonen. Dat ook de natuur de vruchten plukt van al die boomkwekers is de kers op de taart."

Hoe simpel het idee van een boompje door de brievenbus ook klinkt, de uitdaging om een zaailing in het juiste formaat veilig met de post te versturen bleek groot. De wens om geen fossiele grondstoffen te gebruiken in een schaalbaar productieproces maakte die uitdaging nog groter. Met vakmanschap en toewijding van de beste ontwerpers en techneuten groeide het idee uit tot een uniek verzendconcept.

Op dit moment zijn de wintergroene parasolden, het olijfboompje, de acacia en de koffieplant te bestellen via Bloompost.nl en Plantje.nl. Zakelijke bestellingen kunnen gedaan worden bij Treemore.eu.

 

 

 


Redactie Floranews | 09-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 GroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS