maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Wintereditie seizoensmagazine 365 dagen bloemen

Wintereditie seizoensmagazine 365 dagen bloemen

De wintereditie van het digitale seizoensmagazine 365 dagen bloemen is verschenen. Hierin geeft de promotiecampagne 365 dagen bloemen handvatten aan Europese bloemisten voor het winterseizoen. De winter is het seizoen dat we samen doorbrengen. Nu het al vroeg donker wordt zoeken de mensen elkaar op om feest te vieren, stil te staan, terug te kijken of vooruit te blikken. In dit seizoen hebben bloemen meer dan ooit zeggingskracht.

Elk seizoen verschijnt er een nieuwe digitale editie van het magazine op www.365dagenbloemen.nl. Afgelopen seizoen zijn meer dan 13.000 bezoekers geregistreerd, waarvan meer dan 80 procent nieuwe bezoekers. Het magazine biedt naast achtergronden over bloemen en teelt, ook praktische verkooptips én -tools voor bloemisten die aansluiten bij het actuele seizoen.

"‘Samen de winter in!’ is een gevoel wat we graag willen doorgeven met bijzondere bloemen van het seizoen. De wintermaanden zijn de tijd van samenzijn met familie en vrienden. Naast de traditionele feestdagen zien we ook nieuwe tradities ontstaan, ingegeven door andere culturen. Blijf nieuwsgierig en zoek de verbinding. Samen vier je meer! Met het 365 dagen bloemen assortiment, bijzondere bloemen van het seizoen, kun je voor verbinding zorgen tijdens de feestdagen. Bijvoorbeeld rondom kerst en Oud & Nieuw, maar ook rondom dood en herdenken ontstaan nieuwe rituelen en geefmomenten. En in het begin van het nieuwe jaar verlangen mensen naar het voorjaar; frisse kleuren en geurende lentebloemen zijn echte blijmakers."


Redactie Floranews | 09-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 GroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS