maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Nieuwe look Anton Spaargaren

Nieuwe look Anton Spaargaren

De Aalsmeerse bloemenexporteur Anton Spaargaren heeft vrijdag 5 november een geheel vernieuwde huisstijl en website gelanceerd. "Het afgelopen jaar zijn er bij Anton Spaargaren veel veranderingen geweest, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant", vertelt Ismael de Feijter, directeur Anton Spaargaren. "We zijn druk bezig geweest met het uitwerken van een strategie, een moment om na te denken over alles waar het oorspronkelijke Anton Spaargaren voor staat en alles wat we willen worden in de toekomst."

Van een relatief kleine exporteur is het bedrijf de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige speler in de bloemenbranche. Hierbij is de bloemenexporteur niet gegaan voor de laagste kosten, maar is gekozen voor de beste klantervaring. "We zijn er klaar voor om te laten zien welke plannen en ambities samen een leidraad vormen voor de komende jaren én hoe we met elkaar zullen staan voor het duurzaam samen groeien van klanten, medewerkers en het bedrijf Anton Spaargaren", aldus De Feijter.

Bij een nieuwe strategie hoort ook een nieuw logo en een vernieuwde look. Een look die past bij het team, de klanten en de toekomstplannen van het bedrijf. "De komende maanden zullen we onze oude look van ons afschudden en je zult zien hoe onze verpakkingen veranderen, onze social media evolueren, onze website tot leven komt en uiteraard nog heel veel meer.

Niemand weet precies wat de toekomst brengt en er zullen ongetwijfeld uitdagingen op onze weg komen. Toch hebben we een duidelijk beeld van de manier waarop Anton Spaargaren zich de komende jaren wil blijven ontwikkelen en daar ben ik erg trots op!", besluit De Feijter. 


Redactie Floranews | 09-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112John


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS