maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Bestuursvoorzitter Koninklijke VBW neemt afscheid als erelid en Ridder

Bestuursvoorzitter Koninklijke VBW neemt afscheid als erelid en Ridder

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Koninklijke VBW, op 3 november, nam bestuursvoorzitter John Thijert afscheid . Thijert kreeg in de vergadering het erelidmaatschap van VBW aangeboden. Daarna kreeg hij in de aansluitend gehouden afscheidsreceptie een koninklijke onderscheiding in de vorm van Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De onderscheiding werd opgespeld door Burgermeester Sander Schelberg.

Thijert is ruim 25 jaar bestuurlijk actief geweest voor Koninklijke VBW. "Een periode waarin hij VBW heeft zien groeien naar een professioneel en toekomstgerichte organisatie met een breed aanbod aan expertise en dienstverlening. Hier heeft John een belangrijke bijdrage geleverd, hetgeen hij de laatste 12 jaren deed in de rol van voorzitter van het bestuur van de verenging", aldus VBW.

foto: VBW

De bestuursvoorzitter heeft veel betekend voor VBW zelf en voor de omgeving van VBW. Zo spraken diverse relaties zich lovend uit over Thijert, wat hij primair voor VBW, maar ook voor hen in de afgelopen jaren heeft betekend. Smithers-Oasis, Zone-collega, Fleurop, AVV, Florint hebben adhesie betuigd voor de door VBW aangevraagde de koninklijke onderscheiding.

In zijn dankwoord benoemde Thijert allereerst zijn gezin. Zij hebben hem in de afgelopen 25 jaar regelmatig moeten missen vanwege zijn drukke werkzaamheden voor VBW. Daarnaast benoemde hij de prettige omgang met de directie, medewerkers, collega-bestuurders, relaties en collega-bloemisten. Hij kijkt met trots terug op 25 jaar VBW. 


Redactie Floranews | 05-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112John


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS