woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale FN TOP logo

Eindelijk weer Trade Fair Aalsmeer

Eindelijk weer Trade Fair Aalsmeer

Eindelijk is het weer beurstijd. Van 3 tot en met 5 november kan de sector het sierteelt harte eindelijk weer ophalen op de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Tegelijkertijd is ook de IFTF in Vijfhuizen te bezoeken en vinden allerlei open huizen en overige initiatieven plaats.

De deelnemers aan de beurzen en open dagen zijn blij weer in levende lijve te kunnen netwerken met de (internationale) bezoekers. Zij die de beurs weer hebben weten te vinden,  delen dit enthousiasme en nemen de vele noviteiten en concepten gretig tot zich.

De Trade Fair Aalsmeer is te bezoeken op 3, 4 en 5 november onder de huidige coronamaatregelen. Bezoekers moeten zich vooraf aanmelden en ter plekke of hun corona QR code kunnen laten zien of, eventueel ter plekke, testen voor toegang. Vooral de tijdslots in de ochtenden blijken zo goed als volledig benut te worden. Een goed teken voor de 643 standhouders die enorm uitgekeken hebben naar de beurs en hier flink in geinvesteerd hebben.

Bekijk hieronder of via deze link onze fotoreportage van de Trade Fair Aalsmeer.


Leandra de Boef | 04-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Beekenkamp


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS