maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Recordtijd voor KP Holland

Recordtijd voor KP Holland

Professioneel schaatsster Dione Voskamp heeft bij KP Holland een nieuwe witte Kalanchoë Rosalina gedoopt. Dione Voskamp is een bekende naam in de schaatswereld en komt, net als KP Holland, uit het Westland. In 2019 maakte ze haar debuut in de wereldbeker en inmiddels is ze één van de toppers in team Worldstream.

Dione is een Rising Star in haar sport; fris, gracieus en razendsnel. Geen verrassing dat de Rosalina Don Dione ook over deze eigenschappen beschikt. Daarnaast heeft deze compacte plant met haar pure witte bloemen het veredelingsproces in een recordtijd doorlopen.

Dione: “Ik ben gek op bloemen en planten en dit is een prachtige nieuwe bloeiende kamerplant vanuit de veredeling van KP Holland. Dit bedrijf staat voor vernieuwing en het doel om het iedere dag een beetje beter te doen past helemaal bij mij. In de schaatssport is dit ook mijn motto en daarom ben ik er trots op mijn naam te mogen verbinden aan deze nieuwe witte Rosalina, de Don Dione”.

KP Holland brengt de Don Dione naar verwachting begin 2022 op de markt. Ze is de 3 tot en met 5 november al te bekijken in stand 41.1 op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer.


Redactie Floranews | 01-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112John


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS