donderdag 11 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

Lock Drives presenteert drie nieuwe producten op IFTF

Lock Drives presenteert drie nieuwe producten op IFTF

Tijdens de International Floriculture Trade Fair in Vijfhuizen van 3 tot 5 november presenteert Lock Drives drie nieuwe producten. De elektrische aandrijfmotor EWA50 PowerDrive, de control unit LSC40 en de frequentieregelaar SPL60 worden getoond in stand B4.18.

Volgens Lock Drive is de EWA50 PowerDrive uniek door zijn geïntegreerde eindschakelaar waardoor installatie en onderhoud een stuk sneller en eenvoudiger uitgevoerd kunnen worden. Met de mechatronische besturingseenheid LSC40 zou u verzekerd zijn van een precieze, snelle en gemakkelijke eindstanduitschakeling en de plug & play frequentieregelaar SPL60 zou het mogelijk maken om lucht en schermen langzaam te openen en snel dicht te laten lopen met drie variabele standen tot 15 omwentelingen per minuut.

Voor het creëren van het optimale klimaat in de kas moeten alle installaties elke dag optimaal presteren. Het lucht en het scherm- en energiedoek moeten snel en nauwkeurig open of dicht lopen. Ook de hijsverwarming en het mobiele goten systeem (MGS) moet precies bewegen zoals de teler of teeltmanager het wil. Hiervoor is een krachtige en betrouwbare aandrijfmotor nodig met een lange levensduur, ongeacht de vochtige omgeving in de kas. “Door het gebruik van hoogwaardig staal, motoren met maar liefst 60 omwentelingen per minuut en een extreem lange garantietermijn van maar liefst 10 jaar, zijn de aandrijfmotoren van Lock Drives een goede keuze.”

Lock Drives is specialist in aandrijftechniek voor luchting en scherming in de glastuinbouw en bestaat al meer dan 175 jaar. Tijdens de IFTF in Vijfhuizen van 3 tot 5 november zijn bezoekers van harte welkom om te genieten van een heerlijk kopje Barista koffie in stand B4.18.
 


Redactie Floranews | 29-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS