maandag 24 januari 2022
FN TOP add

G.J. de Ruijter verder onder Greenflor en Floral Trade Group

G.J. de Ruijter verder onder Greenflor en Floral Trade Group

G.J. de Ruijter gaat per 1 januari 2022 verder onder het dak van Greenflor in Aalsmeer, onderdeel van Floral Trade Group. Het familiebedrijf is al decennia gevestigd in Aalsmeer en levert exclusieve bloemen en bladgroen direct van de kweker.

"Mijn zus Esther en ik zien het als een duurzame stap voor de toekomst. Wij kunnen ons nog meer gaan richten op de handel en worden door Greenflor op veel andere vlakken ontzorgd", aldus Gerard de Ruijter.

V.l.n.r.: Alain de Mooij (Greenflor), Esther en Gerard de Ruijter (G.J. de Ruijter v.o.f) en Cees de Mooij (Greenflor)

Alain de Mooij van Greenflor: "De producten van G.J. de Ruijter zijn een perfecte aanvulling op het niche-assortiment van Greenflor. We kunnen klanten hiermee van een nog breder (seizoensgebonden) assortiment voorzien." Cees de Mooij vult aan: "Bovendien passen beide firma’s goed bij elkaar; het DNA in zowel handel als bedrijfscultuur heeft veel overeenkomsten."

Greenflor is onderdeel van Floral Trade Group, dat bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven met ieder zijn eigen klantfocus. Geworteld in de tradities van een familiebedrijf levert deze familie van bedrijven een compleet assortiment bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra en e-tailers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Alain de Mooij (Greenflor), Esther en Gerard de Ruijter (G.J. de Ruijter v.o.f) en Cees de Mooij (Greenflor)
 


Redactie Floranews | 29-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112John


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS