woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale FN TOP logo

Samenwerking sierteeltvervoerders Floriway officieel van start

Samenwerking sierteeltvervoerders Floriway officieel van start

Woensdag 27 oktober hebben De Winter Logistics, Van Zaal Transport, Wematrans en Royal FloraHolland de aandelenoverdracht voor Floriway ondertekend. De officiële start van de samenwerking tussen de sierteeltvervoerders.

Floriway wordt een zelfstandig transportbedrijf dat logistieke diensten levert voor sierteeltproducten. Kwekers en kopers zullen voorlopig niets merken van de samenwerking. De betrokken vervoerders blijven komend jaar onder hun eigen naam, opdrachten uitvoeren voor hun eigen klanten.

“Onze vervoerders staan al decennia dicht bij de kwekers en kopers. Voor ons als specialisten in sierteeltvervoer is hét uitgangspunt dan ook de kwaliteit die we leveren in onze dienstverlening en we willen daarom dat die voor onze klanten overeind blijft", aldus Toon Vos, algemeen directeur Floriway. "Ondertussen gaan wij aan de achterkant aan de slag met de integratie van de bedrijven. Op termijn zullen de bedrijven onder de nieuwe naam Floriway gaan opereren. We bouwen samen aan een efficiëntere keten door kennis en middelen te bundelen en willen ons onderscheiden door gemak en service te bieden. We willen op eigen kracht klanten voor ons winnen. Binnenkort kunnen we in meer detail vertellen hoe we dat concreet gaan doen.”


Redactie Floranews | 28-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Beekenkamp


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS