dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Marginpar eerste huurder veilingterrein Aalsmeer-Oost

Marginpar eerste huurder veilingterrein Aalsmeer-Oost

Marginpar is de eerste huurder van de nog te bouwen bedrijfsruimten op het veilingterrein Aalsmeer-Oost direct naast het centrumgebouw van Royal FloraHolland. Marginpar zal circa 9.000 vierkante meter gaan huren. Naar verwachting zal het bedrijf de nieuwe locatie in het vierder kwartaal van 2022 in gebruik nemen.

De kweker en importeur verhandelt al jaren zomerbloemen vanuit Afrika via FloraHolland. Dat doen ze nu nog vanaf de locatie buiten het veilingterrein, aan de andere kant van de N201. Rob Koning, MD Marginpar: “We kiezen er bewust voor ons te verbinden aan de coöperatie omdat we ervan overtuigd zijn dat deze samenwerking zal resulteren in tevreden klanten.”

“De verhuizing van Marginpar stelt ons in staat om de logistieke processen nog veel beter op elkaar af te stemmen, waardoor er over en weer efficiënter gewerkt kan worden. Dat is in ons beider belang", reageert David van Mechelen, CFO Royal FloraHolland.

De nieuwe huisvesting van Marginpar wordt gebouwd door Hercuton en is volledig toegerust op de huidige en toekomstige eisen op het gebied van logistieke processen, beheersing van de cool chain en op voldoende ruimte voor test- en kantoorfaciliteiten. 


Redactie Floranews | 12-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS