dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Floricultura en Van der Voort Young Plants samen op Trade Fair Aalsmeer

Floricultura en Van der Voort Young Plants samen op Trade Fair Aalsmeer

Floricultura en Van der Voort Young Plants staan in november samen op de Trade Fair Aalsmeer. Hiermee geven de veredelaars verder invulling aan hun strategische samenwerking die in 2018 startte. In de stand van 80 vierkante meter zal de breedte van het gezamenlijke assortiment benadrukt worden met de zwaarste accenten op Anthurium, Spathiphyllum en uiteraard Phalaenopsis.

“Dit is een nieuwe mijlpaal in onze strategische samenwerking”, zegt Floricultura CEO Ronald van Geest. “Tropische planten zijn onze passie en dankzij het optrekken met Van der Voort Young Plants kunnen wij kwekers over de hele wereld voorzien van een breed assortiment aan jonge planten.”

De joint venture tussen de twee bedrijven omhelst de gezamenlijke ontwikkeling van een Anthurium veredelingsprogramma. Daarnaast zorgt Floricultura voor de wereldwijde verkoop van Spathiphyllum jonge planten. Van der Voort Young Plants heeft kort geleden de kas, de veredeling en de vermeerdering van Spathiphyllum en de groen mix vermeerderingsactiviteiten van Perfect Plants overgenomen. Hierdoor heeft Floricultura haar verkoopportfolio uitgebreid met weefselkweek Spathiphyllum en zijn er ook een aantal soorten groene planten bij gekomen.

“Voor Van der Voort Young Plants is het internationale netwerk van Floricultura van grote waarde. Hiermee hebben wij toegang tot nieuwe markten en kunnen wij ons verder richten op het breeding programma van Spathiphyllum,” vertelt CEO Olaf van der Voort.

 

 


Redactie Floranews | 07-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS