maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Bakker.com start online only shopper activatie met Anthurium en Bromelia

Bakker.com start online only shopper activatie met Anthurium en Bromelia

Groenspecialist Bakker.com start in oktober met online only shopper activaties. De eerste shopper activatie zal in de vier kernlanden Nederland, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk gaan draaien met Anthurium en Bromelia. Bij aankoop van een Anthurium of Bromelia via de webshop krijgen consumenten een elho pot cadeau.

De activatie is een samenwerking van Bakker.com, elho, Bloemenbureau Holland en de promotiecollectieven Anthurium Info en Bromelia. Dit is de eerste samenwerking tussen de productgroepen anthurium en bromelia. De op het oog verschillende kamerplanten hebben in de basis veel overeenkomsten. Beiden van oorsprong tropische planten, langbloeiend met een bloeitijd van 3 - 6 maanden, zeer gemakkelijk in de verzorging, jaarrond verkrijgbaar en ze zuiveren de lucht. Met deze samenwerking worden de krachten gebundeld voor maximale promotie waarbij de consument uit een breed assortiment aan tropische planten kan kiezen.

Bakker.com haakt met de activatie in op de awareness campagne Bedankt Plant van het najaar 2021. Hierin staat thuiswerken centraal met als boodschap: Bedankt plant, voor de perfecte thuiswerkplek. De shopper activatie start twee weken na het begin van de campagne. In Nederland, Duitsland en Verenigd Koninkrijk is dit vanaf 4 oktober, Frankrijk volgt twee weken later. Inhoudelijk is de campagne in alle vier de landen hetzelfde.

Consumenten worden gewezen op de activatie via de nieuwsbrief, de website/webshop en socialmediakanalen van Bakker.com, Mooiwatplantendoen.nl en haar zustersites in de drie andere landen en Anthuriuminfo.com. Deze inspanningen worden geflankeerd door een paid socialmediacampagne om het bereik nog groter te maken.

 


Redactie Floranews | 04-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 Evanthia Tanacetum


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS