woensdag 8 december 2021
FN TOP logo 2105 Palletcentrale

Glee Award voor Granvia Pink Flame

Glee Award voor Granvia Pink Flame

MNP / Suntory heeft tijdens de Glee in Birmingham de New Product Award in de categorie Plants, Seeds & Bulbs in de wachtgesleept met de Granvia Pink Flame Improved. De veredelaar introduceerde het merk Granvia al tijdens de IPM Essen in 2019 met de Granvia Gold. Hiernaa heeft het het kleurenpalet uitgebreid. Met de komst van de Pink Flame Improved voegt MNP / Suntory de waardevolle kleur roze toe aan het assortiment.

Granvia heeft stro-achtige bloemen met een doorsnede van maar liefst 10 centimeter. De bloemen en knisperen wanneer je ze aanraakt. Deze bijzondere eigenschappen zijn, naast de compacte groei, dé reden voor MNP / Suntory om Granvia als A-merk te positioneren en om de collectie uit te breiden. De Pink Flame heeft prachtige hardroze bloemen, die sterk afsteken tegen het oranje bloemhart en de frisgroene, stevige bladeren van de plant. Naast Pink Flame voegde de veredelaar dit seizoen ook Granvia Red Orange Flame toe aan het assortiment.

Op de foto Paul Jackson, Sales Agent & Brand Ambassador, die MNP / Suntory tijdens de Glee vertegenwoordigde.


Redactie Floranews | 30-09-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS