woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale FN TOP logo

Vriendenteam realiseert nieuwbouw Kwekerij Maron

Vriendenteam realiseert nieuwbouw Kwekerij Maron

Kwekerij Maron bouwt aan de toekomst en dat doet het niet alleen. Onder het motto “samen kom je verder” wordt inhoud gegeven aan de nieuwbouw. Want wat is er mooier om dat samen met een aantal van je beste vrienden te doen.

Zo heeft N. van Koppen heeft ervoor gezorgd dat al het loonwerk netjes wordt uitgevoerd, heeft Mustang Demolition de demontage van de ‘oude’ kas voor zijn rekening genomen en heeft Kerklaan Greenhouses de opbouw van de nieuwe kas en bedrijfsruimte volledig gerealiseerd. “We zijn een echt vriendenteam, we kennen elkaar al vanaf jongs af aan. Het is geweldig om te zien dat ieder z’n eigen specialiteit heeft en wij op deze manier samen zo’n project kunnen realiseren” zegt Aron van der Burg, eigenaar van Kwekerij Maron.

Het team van bedrijven ligt goed op schema. De kas is inmiddels volledig dicht en Holland Scherming heeft alle afdelingen inmiddels voorzien van een dubbele scherminstallatie. Ook is Voshol druk bezig met de verwarming en elektra en Loonbedrijf Van der Burg is gestart met het aanleggen van de betonpaden. In de afdeling van 2.000 vierkante meter wordt hard gewerkt aan de ErfGoedVloer en ook Marck Watertechniek is te vinden op de nieuwbouw locatie aan de Delftsestraatweg in Pijnacker.

“De samenwerking tussen alle tuinbouwtoeleveringsbedrijven verloopt tot op heden erg goed. Het is leuk om te zien dat iedereen dezelfde “taal” spreekt”, vertelt Van der Burg. Zoals het er nu naar uitziet wordt de planning zeker gehaald en zullen medio oktober de eerst planten in de eerste afdeling staan. De inzet is dat ruim een maand later de tweede afdeling van 8.000 vierkante meter klaar is. Eind maart 2022 zullen de eerst producten, uit de nieuwe kassen, afgeleverd kunnen worden.

De kracht van samenwerken: het vriendenteam van Kwekerij Maron


Redactie Floranews | 27-09-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS