dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Chrysal introduceert duurzame oplossing voor conditionering bloemen tijdens transport

Chrysal introduceert duurzame oplossing voor conditionering bloemen tijdens transport

Chrysal introduceert een duurzame oplossing voor de conditionering van bloemen tijdens transport; Arrive Alive Eco. Het is een milieuvriendelijke en innovatieve bloemenverpakking die de conditie van snijbloemen tijdens transport behoudt. Het is gemaakt van hernieuwbare bronnen en volledig composteerbaar.

In de tijd waarin er steeds meer online bloemen worden gekocht, zou de wrap, volgens Chrysal, bloemen vers houden en het waterverbruik en bloemenverspilling in de bloemenketen verminderen. De nieuwe wrap hydrateert bloemen 3 tot 5 dagen tijdens transport en bezorging.

De milieuvriendelijke wrap creëert een waterreservoir voor de snijbloemen. Hierdoor is er geen emmer of vaas met water nodig. De wrap en het zakje van Arrive Alive Eco zijn gemaakt van hernieuwbare bronnen en zijn volledig composteerbaar. Dit betekent dat het weggegooid kan worden bij het tuin- en gft-afval.

De nieuwe wrap wordt officieel geïntroduceerd op de AIPH International Sustainability Conference 2021 op 30 september aanstaande en zal verkrijgbaar zijn vanaf oktober 2021. 

 


Redactie Floranews | 24-09-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS