woensdag 8 december 2021
FN TOP logo 2105 Palletcentrale

Alex Schoemaker Living Creations wint vier KVBC Awards

Alex Schoemaker Living Creations wint vier KVBC Awards

Alex Schoemaker Living Creations uit Boskoop heeft voor maar liefst vier nieuwe Hydrangea paniculata rassen KVBC Award ontvangen. De winnende rassen zijn Hydrangea paniculata Living Little Blossom (zilver), Living Sugar Rush (zilver), Living Pink & Rose (zilver) en Living Pinky Promise (goud).

Jaarlijks worden tientallen tuinplantnoviteiten via de KVBC-Awards geïntroduceerd. Het unieke aan deze awards is dat de rassen meerdere jaren gevolgd en gekeurd worden. Tijdens de veldkeuringen worden de planten gekeurd in natuurlijke omstandigheden, waarbij er gekeken wordt naar de sier- en gebruikswaarde van het product. De Living Creations noviteiten zijn meerdere keren per jaar gekeurd door tientallen onafhankelijke keurmeesters in het Test Centre van Alex Schoemaker. De planten zijn meerdere jaren in verschillende weersomstandigheden gevolgd, waarbij de keuringsresultaten keer op keer positief waren.

Living Pinky Promise

Deze positieve resultaten hebben geleid tot maar liefst vier nieuwe KVBC-Awards. Voor kweker Alex Schoemaker en zijn team een stimulans en waardevolle bevestiging dat de planten perfect geschikt zijn voor de kweker tot aan de consument. Volgend jaar zomer zijn de winnende rassen in volle bloei te bewonderen in het Test Centre van Alex Schoemaker in Boskoop.


23-09-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS