dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Anthurium Info start Anthurium Inspiration Weeks

Anthurium Info start Anthurium Inspiration Weeks

Anthurium Info start deze de Anthurium Inspiration Weeks, een roadshow waarbij handelsbedrijven geïnformeerd en geïnspireerd worden met tropische snijanthuriums. De aftrap vond plaats exporteur J. van Vliet in Honselersdijk. De komende twee weken worden diverse exporteurs op veilingen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg bezocht.

De roadshow is een initiatief van promotiecollectief Anthurium Info in samenwerking met Royal FloraHolland. Het heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de afzetmogelijkheden van het product te vergroten, zowel voor kwekers als de handel. Tijdens de bijeenkomst wordt de marktsituatie van anthuriums toegelicht en worden trends en promotieactiviteiten gepresenteerd. Er wordt afgesloten met een beoordeling van de ruim 20 geselecteerde anthuriumvariëteiten.

“Door de interactieve presentaties krijgen we veel waardevolle informatie vanuit de inkopers, verkopers en marketeers van handelsbedrijven", Claudia Broch, Marketingmanager van Anthurium Info. "De anthurium is een tropische eyecatcher met een erg lange houdbaarheid van ruim 3 weken en heeft ontzettend veel toepassingsmogelijkheden. De Inspiration Weeks in het teken van anthuriums is een mooie manier om die veelzijdigheid van anthuriums over te brengen aan de handel", vervolgt Broch. Ook is het volgens Broch vooral een moment om met elkaar in gesprek gaan waar en te kijken hoe kwekers en handel elkaar nog meer kunnen versterken.


Redactie Floranews | 22-09-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS