donderdag 11 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

365 dagen bloemen introduceert promotiepakket Bloemen voor buren

365 dagen bloemen introduceert promotiepakket Bloemen voor buren

Op zaterdag 25 september is het Burendag. ‘Mensen dichter bij elkaar brengen en buurten socialer en leuker maken’, dat is het idee achter Burendag, een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Voor het vierde jaar op rij ondersteund de promotiecommissie van 365 dagen bloemen bloemisten met deze dag. Het promoten van deze gelegenheid bij bestaande klanten stimuleert de impulsverkoop van kleinere boeketten en zogenaamde koffieboeketjes, zo blijkt uit een pilot met 50 Nederlandse bloemisten.

De promotiecommissie stelt een handig promotiepakket ‘Bloemen voor buren’ beschikbaar bestaande uit 25 koffiebekertjes, boeketkaartjes én kant-en-klare social media content. Marion Klaver, namens de promotiecommissie: “We hebben nog enkele pakketten beschikbaar voor de snelle aanmelder." Uit onderzoek blijkt dat mensen met een gezonde band met hun buren, gelukkiger zijn. "Hoe mooi is het vieren van deze band met bijzondere bloemen van het seizoen.”

Koffieboeketje vol betekenis

In alle communicatie-uitingen hebben bijzondere bloemen van het seizoen zoals Dahlia, Calla en Bouvardia een rol. Dahlia is een typische seizoensbloem, die niet mag ontbreken in het boeket. Door de betekenis van Calla – geluk en Bouvardia, de bloem van de vriendschap – krijgt het boeket een diepere emotionele lading.

 


Redactie Floranews | 31-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS