donderdag 11 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Seizoensmagazine van 365 dagen bloemen omgetoverd in herfstsferen

Seizoensmagazine van 365 dagen bloemen omgetoverd in herfstsferen

365 dagen bloemen heeft deze week een nieuw digitaal seizoensmagazine uitgebracht. Het magazine is omgetoverd in de herfstsferen en staat vol toegankelijke en makkelijk deelbare seizoensinspiratie voor de Europese bloemist. Het digitale seizoensmagazine trekt per seizoen meer dan 6.000 geregistreerde bezoekers. 

Het magazine wordt elk seizoen volledig aangepast om verkoopkansen te stimuleren. Dit keer staat in het teken van het herfstseizoen. Naast achtergronden over bloemen in het seizoen en teelt, biedt het magazine ook praktische verkooptips én -tools voor bloemisten die aan sluiten bij actuele consumentenbehoeften.

Het herfstseizoen is voor kwekers een mooi moment om takken vol bessen en bottels te kunnen oogsten. In het magazine zijn 5 tips te vinden om het bessenseizoen groots te vieren. Daarnaast is er ook aandacht voor de mooie dagen die de herfst kent om samen te vieren met familie, vrienden en buren. Burendag en grootouderdag zijn bijvoorbeeld uitgelezen momenten voor bloemisten om eens extra uit te pakken. "Bijvoorbeeld door je boeketten in de winkel te labelen en de labels duidelijk zichtbaar op de toonbank te zetten. Met herfstbloemen in warme tinten, zoals Dahlia, Bouvardia en Calla, maak je snel leuke kleine boeketjes."


Redactie Floranews | 27-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207PlantariumGroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS