dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Groen-Direkt start jubileumjaar met Green Education Fund

Groen-Direkt start jubileumjaar met Green Education Fund

Vandaag 25 augustus is de eerste dag van de Najaarsbeurs van Groen-Direkt. De aftrap voor het 25-jarige jubileum van Groen-Direkt, dat een jaar lang gevierd zal worden. Én de aftrap van één van de jubileum activiteiten; het nieuwe Green Education Fund. Met dit initiatief gaat de groene marktplaats zich de komende jaren inzetten voor onderwijs in het Groen, van basisschool tot universiteit. In het kader van haar 25-jarig jubileum dit jaar, geeft Groen-Direkt het Green Education Fund een startkapitaal mee van 25.000 euro waarmee een gezonde basis wordt gelegd voor een Groene toekomst.

De fondsenwerving voor het Green Education Fund is een samenwerking tussen klant, kweker en Groen-Direkt zelf. Door de verkoop van speciale actiekarren met mooi assortiment tuinplanten leveren alle drie de partijen een bijdrage aan dit gloednieuwe initiatief. De verwachting is dat hierdoor jaarlijks een bedrag van € 5.000,- tot € 10.000,- wordt opgehaald. Dit geld wordt gestoken in het bevorderen en ondersteunen van scholing en kennis in boomkwekerij en sierteelt. Zo kunnen er bijvoorbeeld bijdragen aangevraagd worden voor excursies, bedrijfsbezoeken of gastlessen.

Bekijk hieronder de fotoreportage van de eerste beursdag.

 


Redactie Floranews | 25-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS