donderdag 11 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Magical Jewel enthousiast ontvangen op Deense vakbeurs

Magical Jewel enthousiast ontvangen op Deense vakbeurs

Magical Jewel, de nieuweste kamerhortensia van Magical Hydrangea kende afgelopen week haar Scandinavische debuut op de vakbeurs Formland. Op het Scandinavische design event kreeg de plant enthousiaste reacties van bezoekende stylisten en vormgevers. De nieuwe kamerhortensia is voor Europese tuincentra, bloemisten en retail vanaf april 2022 verkrijgbaar.

De Magical Jewel kamerhortensia komt, net als de tuinplant, in zowel roze als lila op de markt. De tuinplant won in Nederland al een prijs en kreeg lovende recensies vanuit professionals en consumenten. Tijd dus voor de Deense introductie van de kamer-variant. De lila variant van de Jewel werd gepresenteerd op de beurs. Dit bleek een schot in de roos voor het Deense publiek. “Geweldig om te merken hoe gek mensen zijn op deze kleur. Lila is het helemaal voor 2022. Dit bleek al uit alle lovende insta-stories waarin Magical werd getagd door bezoekers", vertelt marketing manager Sandra Vijverberg.

"De Scandinavische designliefhebbers geven aan niet te kunnen wachten tot de start van het nieuwe seizoen waar de Magical Jewel voor een breder publiek beschikbaar zal zijn." Het Deense publiek staat, net als de Nederlanders, bekend als smaakvol en kritisch. Het was een van de weinige vakbeurzen die doorgang vond. "Die combinatie is de reden dat door Magical is gekozen voor deze designbeurs als introductiepodium", aldus Vijverberg.

De Magical Jewel zal, net als de rest van het Magical assortiment, gedurende zes maanden wel drie tot vier keer van kleur veranderen. Uiteindelijk zullen de bloemen prachtig dieprood kleuren. 

De Jewel kamer- en tuinhortensia zijn beiden goed verkrijgbaar vanaf april 2022 bij oa The Mastergrowers en De Jong Plant. De complete Magical kamerplantencollectie bestaat uit 5 soorten in verschillende potmaten. De Magical tuinplantencollectie bestaat uit 14 soorten.  


Redactie Floranews | 25-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2205EvanthiaMattiola


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS