woensdag 8 december 2021
FN TOP logo 2105 Palletcentrale

Royal Van Zanten lanceert Amerikaanse webshop voor Charmelia

Royal Van Zanten lanceert Amerikaanse webshop voor Charmelia

Veredelaar Royal Van Zanten heeft een Amerikaanse webshop gelanceerd voor Charmelia. Eigen webshop voor Charmellia. Vanaf nu kunnen bloemisten en de groothandel hun bestellingen voor Charmelia direct in deze Webshop plaatsen. Jardines de los Andes levert de Charmelia vervolgens af in elke staat in de VS.

Ook kan de Charmelia webshop via een API gekoppeld worden aan het online bestelsysteem van een groothandel. In dit opzicht biedt Jardines de los Andes verschillende mogelijkheden voor samenwerking en middelen voor site-specifieke marketing.

"Het opbouwen van de naamsbekendheid en het imago van deze unieke snijbloem heeft de afgelopen jaren een hoge prioriteit gehad. En deze inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen", vertelt Rob van der Helm van Royal Van Zanten. "De veelzijdigheid van dit product is een andere reden waarom Charmelia zo'n favoriet is geworden bij de groothandel, bloemisten en andere retailers. Consumenten waarderen het enorm om bloemen te hebben die tot 21 dagen meegaan, evenals hun kleuren."

Jardines de los Andes heeft 48 jaar ervaring in het kweken, produceren en exporteren van verse snijbloemen. Het werkt samen met The Gems Group en World Class Flowers, distributeurs van de Charmelia variëteit voor retailkanalen en Miraflor en Gardens America voor de groothandelsmarkt. 


Redactie Floranews | 20-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS