donderdag 11 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

bloomon en Van Gogh Museum introduceren nieuw Van Gogh boeket

bloomon en Van Gogh Museum introduceren nieuw Van Gogh boeket

In samenwerking met het Van Gogh Museum hebben heeft bloomon een speciale editie van de Atelier-bos ontworpen: de Van Gogh Museum Sunflower Edition. Het boeket is gebaseerd op 'Zonnebloemen', een van de meest iconische en geliefde schilderijen van Vincent van Gogh uit 1889.

In het exclusieve design is de Amaranthus 'spider', Anethum (dille), Hedera en natuurlijk Van Gogh’s geliefde zonnebloem ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ te vinden. Voor Vincent hadden zonnebloemen een speciale betekenis. Hij schreef in één van zijn brieven dat ze vriendschap en dankbaarheid uitdrukken. De Sunrich – Van Gogh’s Favorite zonnebloem in het boeket is speciaal voor bloomon geselecteerd door zonnebloemveredelaar Takii, partner van het Van Gogh Museum.

Eerder lanceerden bloomon en het Van Gogh Museum ook al de Flowergram Sunflower edition, een selectie droogbloemen, geïnspireerd op de werken van Vincent van Gogh. Deze Flowergram werd één jaar lang opgenomen in de floral shop en inspireerde bloomon en het Van Gogh Museum om hun samenwerking uit te breiden met een boeket verse bloemen. Het boeket is beschikbaar vanaf 24 augustus.

Eén van Van Gogh's beroemde zonnebloemen schilderijen is te bekijken in de vaste collectie van het Van Gogh Museum in Amsterdam.

 


Redactie Floranews | 19-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2205EvanthiaMattiola


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS