dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Plantion introduceert livebeelden bij Kopen op Afstand

Plantion introduceert livebeelden bij Kopen op Afstand

Voortaan kunnen kopers op afstand live meekijken met het veilproces van Plantion in Ede. Met ingang van woensdag 18 augustus worden live videobeelden toegevoegd aan Kopen Op Afstand (KOA). Het veilproces in de afmijnzaal wordt elke veildag weergegeven met vier camera’s.

“De mogelijkheid om live mee te kijken, biedt belangrijke ondersteuning bij het kopen. In combinatie met de Plantion bezorgservice is KOA hiermee een stuk aantrekkelijker geworden voor klanten”, aldus de veiling in Ede.

Van oudsher is de afmijnzaal bij Plantion ‘hart en ziel’ van het bedrijf en dat geldt volgens de veiling nog steeds: "Elke veildag is er een fysieke veiling en komen klokkopers naar Ede de producten schouwen. Tegelijkertijd werkt de veiling in Ede aan vernieuwing en verbetering van diensten en processen. Onze ambitie is dat iedere klant de keuze heeft uit een breed palet excellente dienstverlening."

Beleving op afstand

KOA-klanten profiteren per direct van de nieuwe mogelijkheid om actueel mee te kijken. De livestreaming is namelijk geïntegreerd in de nieuwste versie van de KOA-software die te downloaden is via www.plantion.nl/koa. De haarscherpe videobeelden kunnen bekeken worden in het programma zelf in plaats van de gebruikelijke productfoto’s of op een tweede beeldscherm los van KOA. Op het tweede scherm ziet de gebruiker de livebeelden van de drie afzonderlijke klokken en een totaaloverzicht van de afmijnzaal. Door de livestreaming is het veilproces veel beter op afstand te volgen en te beleven. Alle gemachtigde klanten van Plantion beschikken automatisch over een aanmeldcode om gebruik te maken van KOA.

Bezorgdienst

In het verlengde van het live-meekijken kunnen KOA-klanten na aankoop ook aangeven wanneer zij hun gekochte producten willen ophalen. Plantion kan de producten voor hen op voorraad houden en verdichten. Ook is er een Plantion bezorgdienst, garant staat voor snelle en adequate bezorging, in overleg op elke gewenste locatie.

 

 


Redactie Floranews | 19-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS