zaterdag 25 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Najaar in teken van BBH-campagne Herfst roept om bloemen

Najaar in teken van BBH-campagne Herfst roept om bloemen

Van 22 september tot eind november staat de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl helemaal in het teken van de contentcampagne ‘Herfst roept om bloemen’. Ook de zustersites in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk staan in het teken van de herfstcampagne van Bloemenbureau Holland. Het is de opvolger van de Celebrate Seasons zomercampagne en richt zich op herfstige boeketinspiraties en DIY’s.

Voor de campagne worden najaarsbloemen als callicarpa, Physalis, chrysanten en andere typische herfstbloemen verwerkt in een boeket droogbloemen voor in de vaas, in een oogstboeket, dat alle schoonheid, geuren, kleuren van de herfst vertegenwoordigd en in een mood booster boeket, vrolijk, opgewekt van kleur. Een positieve opsteker voor als de dagen donkerder worden. Ook komt er een Halloween DIY op Mooiwatbloemendoen.nl en wordt er aandacht besteed aan de gebruiken en gewoonten rondom Allerzielen/Allerheiligen.

‘Herfst roept om bloemen’ komt volop in de picture te staan op de sociale media kanalen en websites in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Ook worden er bezoekers naar de sites  getrokken via de inzet van online media en worden er bijvoorbeeld in Duitsland shopper activaties ingezet rond het thema. 

Via de Marketing Portal van Bloemenbureau kan iedereen die aan wil haken op de campagne campagnebeelden en POS-materiaal downloaden.


Redactie Floranews | 10-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS