woensdag 17 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Decorum met eigen digitale winkelstraat op Floriday

Decorum met eigen digitale winkelstraat op Floriday

Op Floriday is het sinds een aantal weken mogelijk om als kwekersvereniging een eigen digitale winkelstraat te presenteren. Decorum maakt met haar kwekers gebruik van deze functie. Hierdoor worden alle kwekers die onderdeel zijn van de telersverenigin op een overzichtelijke wijze worden weergegeven.

Wanneer een koper onder het kopje ‘Netwerk’ op zoek is naar een bepaalde kweker, kan er door middel van een filter gezocht worden naar kwekers die bij een kwekersgroep horen. Door hierop te filteren, kan er in één oogopslag ontdekt worden welke kwekers onderdeel zijn van een kwekersgroep. Op die manier kan de koper eenvoudig een connectie maken of doorklikken naar de wi
nkel van de kweker.

"De telersmodule geeft onze 55 kwekers een mooi podium om het Decorum assortiment te laten zien en maakt het onze kwaliteitsklanten eenvoudig om ons te vinden", aldus Stef de Jong, manager verenigingszaken van Decorum Company.

De digitale winkelstraat biedt voor kwekersverenigingen zichtbaarheid bij de juiste doelgroep. Door de winkelstraat op een professionele manier in te richten door middel van een banner op de overkoepelende pagina en banners op het kwekersprofiel zelf, kan de kwekersgroep zichzelf digitaal presenteren.


Redactie Floranews | 04-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS