dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Hybride GrootGroenPlus 2021 volgeboekt

Hybride GrootGroenPlus 2021 volgeboekt

Vakbeurs GrootGroenPlus is volgeboekt. De beurs vindt op 6, 7 en 8 oktober plaats met meer dan 200 deelnemers. De inschrijfperiode is inmiddels afgesloten, zodat de accommodatie volgens de geldende coronamaatregelen kan worden aangepast op het aantal deelnemers. Ook de reservemarge waarmee werd gewerkt is met nieuwe inschrijvingen gevuld. De organisatie belooft een goed gevulde beursvloer met een breed sortiment en ook de vaste onderdelen zoals de Road Show, Nieuwighedenkeuringen, Zintuigentuin, Expositie en Bibliotheek.

In 2019 vond de laatste fysieke GrootGroenPlus plaats. In 2020 werd gekozen voor een digitale variant. De editie van 2021 is hybride, zowel fysiek, als digitaal.

Om alle deelnemers te kunnen huisvesten worden er wijzigingen wijzigingen aangebracht in de routing en is er dit keer geen gesloten restaurant maar een overdekt foodplein buiten. Daarnaast worden alle routes eenrichtingsverkeer en is er een gescheiden ingang en uitgang met een receptie, garderobe en perskamer in het midden. In alle te bezoeken gedeelten is rekening gehouden met doorstroom op anderhalve meter afstand en is de ventilatie in de hallen is optimaal geregeld.

De bezoekersregistraties zijn inmiddels geopend. Het is verplicht om vooraf een ticket voor de beurs te boeken. Dit kan digitaal via de website. Zo kan de organisatie zicht en overzicht houden op de aantallen bezoekers gehouden en kan waar nodig worden bijgestuurd. “De tijdsblokken die we in 2020 moesten aanhouden zijn nu losgelaten. Dit is mogelijk volgens de nu geldende algemene regels”, laat de organisatie weten.

GrootGroenPlus vindt plaats in Zundert, van 6 tot en met 8 oktober van 9 tot 18 uur. Er is gekozen voor een hybride vorm waarbij het programma digitaal meedraait met de beursdagen en voor iedereen online en via de gratis beurs-app te volgen zal zijn.

 


Leandra de Boef | 04-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS