zaterdag 25 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

ACM geeft Arvesta toestemming voor overname Benfried

ACM geeft Arvesta toestemming voor overname Benfried

Arvesta mag de Benfried, Benfried International en Benfried Multigrow overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) op woensdag 28 juli besloten. Na de overname blijft er volgens de ACM voldoende concurrentie over. De overname werd 8 juli jongstleden al bekend gemaakt, maar moest toen nog wel officieel goedgekeurd worden.

Het Belgische Arvesta is onder meer met de bedrijven Alliance en Sanac actief in de Nederlandse land- en tuinbouwsector. Alliance levert gewasbeschermingsmiddelen en is actief met de verkoop van en voorlichting over zaden, meststoffen en folies. Sanac is een toeleverancier voor de land- en tuinbouw in België en Noord-Frankrijk en levert een totaalpakket van gewasbescherming, plantenvoeding, zaden en benodigdheden voor land- en tuinbouw.

De Nederlandse bedrijven Benfried, Benfried International en Benfried Multigrow vormen gezamenlijk de Benfried Groep. De groep is met name actief als toeleverancier van tuinbouwbedrijven. Het levert bedrijfsbenodigdheden aan tuinders, kwekers, hoveniers, wederverkopers en particulieren binnen en buiten Nederland. Daarnaast is de Benfried Groep actief in de productie en verkoop van steenwolproducten aan kwekers en tuinders.
 


30-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS