dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Groen-Direkt trapt 25-jarig jubileum af met speciale editie Najaarsbeurs

Groen-Direkt trapt 25-jarig jubileum af met speciale editie Najaarsbeurs

Groen-Direkt bestaat 25 jaar en wordt een jaar lang gevierd. Het jubileumjaar wordt feestelijk afgetrapt met een speciale editie van de Najaarsbeurs op 25 en 26 augustus aanstaande. Alle acties en activiteiten zullen doorlopen tot en met de Najaarsbeurs van 2022.

Deze jubileumbeurs op 25 en 26 augustus is een mooie gelegenheid voor alle vakgenoten uit de branche om elkaar te ontmoeten. Op de Najaarsbeurs worden meer dan 5.500 unieke partijen gepresenteerd én verkocht: fysiek op de beurs en online. Ook is de beurs voor inkopers van tuincentra en handelaren uit heel Europa de start van de exclusieve voorverkoop van kerstbomen van Groen-Direkt middels een monsterpresentatie van meer dan 2.000m2 met 120 soort- en maatcombinaties. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor nieuwe marktintroducties en verkoopconcepten en op het Product Promotie Plein vindt de beursbezoeker meer dan 100 stands van kwekers. 

Lagen worden tafels

Karakteristiek voor de monsterbeurzen van Groen-Direkt is de presentatie van tuinplanten op lagen. Na 25 jaar trouwe dienst maken de lagen vanaf de Najaarsbeurs plaats voor presentatietafels. "Door de hoogte van de tafels is het voor de beursbezoeker nog gemakkelijker om de gehele plant goed te bekijken. Naast een mooie uitstraling zorgt de nieuwe beurspresentatie ook voor vitalere planten en beter behoud van kwaliteit doordat ze onder andere bewaterd kunnen worden", aldus Groen-Direkt.

Op de Najaarsbeurs kunnen beursbezoekers het aanbod fysiek bekijken, ruiken én voelen of kiezen om tuinplanten op afstand in te kopen via de webshop waarbij alle partijen door Groen-Direkt zelf gefotografeerd worden. Hierdoor is de webshop uniek en altijd actueel. 

De Groen-Direkt Najaarsbeurs wordt op 25 en 26 augustus gehouden aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland (ITC-terrein) en is uitsluitend toegankelijk voor (inter)nationale handelaren en inkopers. 


Leandra de Boef | 28-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS