zondag 2 oktober 2022
FN TOP add FN TOP logo

Pluimhortensia Living Creations lanceert eigen consumentenwebshop

Pluimhortensia Living Creations lanceert eigen consumentenwebshop

Vanaf deze week zijn de pluimhortensia's van de Living Creations Collection ook online verkrijgbaar in een eigen consumentenwebshop. Het bekende Hydrangea paniculata merk is hiermee direct van de kweker voor de consument beschikbaar.

De producten van Living Creations zijn mede dankzij de nieuwe webshop voor verschillende schakels in de keten beschikbaar. Alex Schoemaker, oprichter van Living Creations, levert de genetica aan zowel vermeerderaars als kwekers van jonge planten. Ook belevert het bedrijf exporteurs en eindklanten vanuit heel Europa met het visuele product. Door een webshop te koppelen aan de website kan nu ook de laatste schakel, de consument, bediend worden.

Living Creations ziet de webshop naast verkoopplatform, vooral als onderzoeksmiddel. Door het online aanbieden van het complete assortiment komt er belangrijke data beschikbaar over het koopgedrag van de consument. Deze inzichten en data zal door Living Creations gedeeld worden met de verschillende schakels in de keten.


Redactie Floranews | 27-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS