maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Hoofdrol troschrysant Pina Colada in promotieactie voor Duitse bloemisten

Hoofdrol troschrysant Pina Colada in promotieactie voor Duitse bloemisten

Alle Duitse klanten van W.K. Heyl hebben de afgelopen periode een quantum doos Pina Colada troschrysanten ontvangen met daarin drie kleuren Pina Colada. Een op Duitse bloemisten gerichte klantenactie van VannoVa, Dümmen Orange en bloemengroothandel W.K.Heyl met als doel om de afzet van de Pina Colada in Duitsland te vergoten.

V.l.n.r.: Martin van Doorne - W.K. Heyl, Roy van Kester en Marchel den Haan - beiden Dümmen Orange.

De 2000 bossen witte, gele en crèmekleurige troschrysanten werden inclusief een speciaal ontwikkelde brochure bij de eindklanten afgeleverd door lijnrijders. Ook werd er online - via de website, webshop en sociale media – bekendheid gegeven aan de actie. Hier kwamen veel enthousiaste berichten en foto’s van bloemisten binnen. De komende periode zal uit moeten wijzen of de actie haar doel heeft bereikt: het creëren van meer vraag naar troschrysant Pina Colada.

De Pina Colada troschrysant staat er volgens veredelaar Dümmen Orange om bekend dat het meer bloemen op de steel heeft binnen het segment. “Hierdoor kunnen bloemisten het boeket beter vullen en is het ideaal voor steekwerk. Daarnaast is het een frisse, sterke bloem dat doorbloeit op de vaas.” Vannova kweker Fred van Paassen richt zich volledig op het kweken van het Pina Colada ras. 


Redactie Floranews | 21-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS