dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Magical hortensia in Lodewijks Droomtuin van 1900 vierkante meter

Magical hortensia in Lodewijks Droomtuin van 1900 vierkante meter

Lodewijks Hoekstra legt voor zijn nieuwe programma Lodewijks Droomtuinen een villatuin aan van maar liefst 1.900 vierkante meter. Daarbij maakt hij gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzaam geproduceerde materialen. In de borders en op het terras van de villatuin plaatst Lodewijk Magical Hortensia's.

“We gingen gelijk overstag toen we Lodewijks plannen hoorden. In een droomtuin mogen onze hortensia’s niet ontbreken”, Sandra Vijverberg, marketingmanager van Magical Hydrangea. De nieuwste Magical uit de collectie, Magical Jewel, krijgt een plekje in de borders van de villatuin. De bloemen van de Jewel zijn oersterk, goed bestand tegen fel zonlicht en blijven ze mooi tot in het najaar. Door de stevige stelen zal de plant ook niet gaan hangen tijdens hevige regenbuien. Tijdens de opnames waren de bloemen groen. Vijverberg: "Dat is hun startkleur, want onder invloed van zonlicht worden ze roze en in het najaar vormt dieprood het slotakkoord van het kleurenspel dat zo kenmerkend is voor onze hortensia’s.”

 
 
Op het luxueuze terras worden grote potten beplant met Magical Revolution. Deze hortensia’s worden maximaal 80 cm hoog worden en zijn daarom bijzonder geschikt voor toepassing in potten op het terras. Net als de Jewel heeft ook de Revolution een kenmerkende magisch kleurenspel.

De Magical hortensia’s zijn te zien in Lodewijks Droomtuinen op zondag 15 en 22 augustus om 17.30 uur op RTL4.

Foto: Magical Hydrangea/VidiPhoto 


Leandra de Boef | 20-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS