maandag 27 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

GrootGroenPlus 2021 ook voor techniek

GrootGroenPlus 2021 ook voor techniek

Op 6, 7 en 8 oktober 2021 staat de fysieke 31e editie van de vakbeurs voor de boomkwekerij GrootGroenPlus op de agenda. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Volgens de organisatie zorgen juist deze voorbereidingen ervoor dat kan worden meebewogen met versoepelingen of aanscherpingen. “Zo kan altijd het best mogelijke scenario goed en veilig worden uitgevoerd.”

Tot nu toe hebben 200 deelnemers zich aangemeld. Dat is het dubbele van vorig jaar rond dezelfde tijd. Onder hen een redelijk aantal nieuwe deelnemers op gebied van vaste planten, maar opvallend genoeg ook op gebied van techniek.

Techniek biedt ook oplossingen voor vraagstukken als onkruidbeheersing, watergebruik en personeelstekorten. “We zijn er trots op dat onze deelnemers de nieuwe ontwikkelingen en innovaties op dit gebied op het relatieplatform van GGP onder de aandacht van de sector en media willen brengen”, aldus de organisatie van GGP.

Extra veld voor techniek

Om te voldoen aan de noodzakelijke coronamaatregelen moet de accommodatie worden aangepast. De organisatie ziet hierin een mooie gelegenheid om hier creatief mee om te gaan en extra kansen te creëren. Zo wordt nu overwogen om het normaal beschikbare aantal van vier buitenplaatsen, direct naast de hoofdingang, uit te breiden met een volledig veld voor het tonen en demonstreren van machines. Voor elke buitenplaats wordt een laag tarief gerekend. Een buitenplaats is bij GGP wel altijd verplicht gekoppeld aan een binnenstand.

 


 


Leandra de Boef | 19-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS