maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Aanzienlijke omzetstijging veiling Rhein-Maas

Aanzienlijke omzetstijging veiling Rhein-Maas

Veiling Rhein-Maas kijkt terug op een bevredigend tweede kwartaal van 2021 met een . In totaal realiseerde de veiling in het eerste halfjaar van 2021 een productomzet van 266 miljoen euro, een aanzienlijke stijging ten opzichte van vorig jaar. Zowel de verkoop aan de veilingklok, met inbegrip van klokvoorverkoop en Kopen-Op-Afstand (KOA), alsook de webshop en klokservice behaalden positieve resultaten.

Het algemene prijsniveau op de klok was goed. Tegelijkertijd ontwikkelen ook de digitale verkoopkanalen van de marktplaats zich positief. Het aandeel van KOA aan de totale omzet van de veiling neemt duidelijk verder toe. Klokvoorverkoop noteerde in het tweede kwartaal van 2021 een productomzet van bijna 15 miljoen euro. Ook de webshop van Veiling Rhein-Maas wordt steeds meer gebruikt door klanten en aanvoerders en wordt voortdurend verder geoptimaliseerd. Naast de digitale verkoopkanalen heeft ook klokservice een duidelijke stijging van de productverkoop bewerkstelligd.

De verkoop van indoor producten, vooral bloeiende kamerplanten, phalaenopsis en arrangementen, verliep goed. Ook de verkoop van alle outdoor producten verliep volgens de veiling uitzonderlijk goed als gevolg van de optimale weersomstandigheden. Of het nu ging om vaste planten, boomkwekerijproducten, perkplanten of terrasplanten, voor alle producten was er voortdurend veel vraag. Ook bij de snijbloemen noteerde Veiling Rhein-Maas een aanzienlijke omzetgroei dankzij een aanhoudend grote vraag en tegelijkertijd hoge prijzen. Alle voorjaarsproducten verkochten via alle afzetkanalen zeer goed.


Redactie Floranews | 19-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS