maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Van Helvoort Company neemt Fleurwijk over

Van Helvoort Company neemt Fleurwijk over

Van Helvoort Company (VHC) neemt per 1 augustus de bedrijfsactiviteiten over van kwekerij Fleurwijk in Brakel. Met de overname groeit de productie met 15 miljoen stelen naar 75 miljoen stelen per jaar en het areaal naar 15 hectare.

VHC blijft de huidige productie van Fleurwijk aanvoeren tot aan de Russische Moederdag. Dit zijn de Santinisoorten Chic, Myra en Memphis Pink. Daarna, vanaf 28 november 2021, start de kweker met de extra productie van het huidige Santini-assortiment.

“We zijn ontzettend blij en trots op deze uitbreiding”, aldus Evert van Helvoort. “Mede door samenwerkingen met onze afnemers is er steeds meer vraag naar een loket voor Santini. Met het nieuwe areaal oppervlakte kunnen wij deze loketfunctie blijven invullen. Door de positieve marktontwikkelingen hebben we er alle vertrouwen in.”

V.l.n.r. Henk, Frans, Evert en Gert van Helvoort

Van Helvoort Company (VHC) is gevestigd in Brakel en staat onder leiding van Gert, Evert, Henk en Frans van Helvoort. Samen met een enthousiast team zetten zij zich in om de beste kwaliteit Santini’s te leveren. Inspelen op veranderingen in de markt kenmerkt VHC. Het bedrijf heeft daarbij innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.


Redactie Floranews | 16-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS