zondag 2 oktober 2022
FN TOP add FN TOP logo

FloraHolland blijft gewoon in Naaldwijk

FloraHolland blijft gewoon in Naaldwijk

Royal FloraHolland blijft gewoon in Naaldwijk. Daar is geen enkele discussie over. Dat zegt Coen Meijeraan, Public Affairs Manager van Royal FloraHolland in gesprek met WOS. 

Meijeraan zegt zich te verbazen de discussies over dit onderwerp in onder andere de gemeenteraad van gemeente Westland. De discussies werden gevoerd naar aanleiding van het ontwikkelperspectief van het Floragebied. "We zitten hier in een kwekersgebied, de meeste productie komt uit deze regio en er zitten sterke handelsbedrijven. Wij zijn dienstverlenend aan beiden, dus wij zitten graag op de locatie waar ook zij zitten", aldus Meijeraan. De vestiging in Honselersdijk is en blijft een van drie hoofdlocaties van Royal FloraHolland stelt hij.

FloraHolland wil de werkzaamheden in Naaldwijk meer gaan verspreiden over de dag. Nu ligt de piek van de werkzaamheden tussen 6 en 10 uur 's morgens. Door de spreiding denkt Meijeraan uiteindelijk wel minder ruimte nodig te hebben om dezelfde werkzaamheden te kunnen verrichten. Met de ruimte die overblijft kunnen dan eventueel andere dingen gedaan worden.

Dit wordt onder andere besproken in het kader van het ontwikkelperspectief van het Floragebied, waar de locatie in Naaldwijk deel van is. Ook wordt er gesproken over woningbouw aan de Dijkzijde van FloraHolland. Dit zou echter nog wel 10 jaar kunnen duren. Een deel van het Marsgebied naast het World Horti Center wil FloraHolland moderniseren. Van het afstoten van de bestaande hallen is volgens Meijeraan echter geen sprake.

bron: WOS

 


Redactie Floranews | 16-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS