dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Dummen Orange opent Trend Center van 300 vierkante meter

Dummen Orange opent Trend Center van 300 vierkante meter

Dümmen Orange heeft in het Duitse Rheinberg een Trend Center geopend van 300 vierkante meter. Het Trend Center is onderdeel van de showtuin de veredelaar en staat vol inspirerende ideeën voor kwekers en retailers.

Voor het ontwerp en de inrichting van de 300 vierkante meter grote ruimte heeft Dümmen Orange zich gebaseerd op een modern tuincentrum. “Met ons nieuwe Trend Center bieden we kwekers en retailers volop gelegenheid om zich te laten inspireren door het nieuwste van het nieuwste in sierteelt Retail. Hier brengen we alles samen in één ruimte”, aldus marketing manager Martina Gerhards.

Op dit moment worden in het Trend Center speciale presentaties getoond over Tik Tok Calibrachoa's, Novation Dahlia’s en I'conia Begonia's, inclusief FleuroStar Award en Greenhouse Grower Medal of Excellence winnaar Aroma Peach. Ook zijn er perkconcepten, vetplanten, potplanten en bollen en presentaties over bijvoorbeeld bij-vriendelijke of onderhoudsvriendelijke planten. In de loop van het jaar volgen meer presentaties over bijvoorbeeld over Poinsettia’s. 


Leandra de Boef | 16-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS