zondag 2 oktober 2022
FN TOP add FN TOP logo

Egbert Roozen nieuwe voorzitter van Koninklijke VHG

Egbert Roozen nieuwe voorzitter van Koninklijke VHG

De Ledenraad van Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) heeft op 13 juli jongstleden Egbert Roozen unaniem benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij volgt hiermee Rien van der Spek op, die de afgelopen 8 jaar het voorzitterschap van de branchevereniging heeft bekleed.

Roozen, die sinds 2009 directeur van de branchevereniging is, over zijn benoeming: “Ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen dat in mij is gesteld om deze eervolle taak voor de vereniging te mogen gaan uitvoeren. Mijn dank gaat uit naar Rien van der Spek voor zijn tomeloze inzet voor de Koninklijke VHG en unieke wijze waarop wij samen het tandem voorzitter-directeur gedurende zijn voorzitterschap hebben mogen vormen. Koninklijke VHG is een prachtige vereniging met ruim 1.000 topondernemers in het groen. Bedrijven die sterk zijn in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen, openbaar groen en levende gebouwen en in het boomspecialisme."

"Hun werk is de laatste jaren steeds meer aan belang aan het groeien vanwege de groene oplossingen die geboden worden binnen thema’s als klimaat, biodiversiteit en gezondheid van mensen. Ik heb de afgelopen periode veel mogen doen aan het op de maatschappelijke agenda zetten van hun kennis en kunde op dit gebied. In mijn rol als voorzitter wil ik graag onze leden hierbij nog meer op de voorgrond plaatsen.”

Hij vervolgt: “Koninklijke VHG is als een thuis voor de professionele ondernemers in het groen waar we elkaar ontmoeten, inspireren, kennis delen en samenwerken aan een sterke branche. Dat bouw ik graag, samen met onze leden en de medewerkers van het verenigingsbureau, verder uit. Ik hoop daarmee de aantrekkingskracht van wat we doen als vereniging te vergroten, zodat nog meer ondernemers overtuigd raken van het belang van onze branchevereniging en wat zij er in dagelijkse praktijk zelf aan kunnen hebben. In die zin wil ik als voorzitter graag verbinden, samen optrekken en Koninklijke VHG iets van ons samen laten zijn.”
 


Redactie Floranews | 15-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS