maandag 27 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Dummen Orange gaat exclusieve samenwerking aan met Chrysanne

Dummen Orange gaat exclusieve samenwerking aan met Chrysanne

Dümmen Orange gaat een exclusieve samenwerking aan met Chrysanne. De samenwerking is gericht op het verder ontwikkelen van de Supernova-serie. Chrysanne is de naam waaronder kwekers Lionplant en Van Schie de serie op de markt brengen.

Volgens de veredelaar onderscheidt de Supernova zich door een sterk verminderde behoefte aan remstoffen, waardoor de productie minder belastend is voor het milieu. De chrysant sluit zou daarmee feilloos aansluiten op de steeds sterker wordende consumentenvraag naar duurzaam geproduceerde bloemen en planten.

V.l.n.r.: Marcel van der Voort, eigenaar Van Schie, Noëlia Mansilla, President EMEA Dümmen Orange, Mike van Os, Global Product Manager Pot Plants Dümmen Orange en Hans van Leeuwen, eigenaar Lionplant.

Mike van Os, Global Productmanager Pot Plants van Dümmen Orange: "De Supernova is momenteel al een hele mooie serie, maar we zijn nog lang niet klaar. Samen met Chrysanne gaan we deze prachtige plant over de volle breedte door ontwikkelen. We streven er bijvoorbeeld naar om met nieuwe kleuren te komen, waaronder rood."

De Supernova is een mooie, stevige geplozen potchrysant met grotere, rijker gevulde bloemen en een houdbaarheid van minstens vijf weken. De Supernova is leverbaar in de kleuren wit, roze, geel, paars en ‘art’, in de potmaten 10.5, 13 en 19 centimeter, met respectievelijk één, drie en zes stekken per pot.


14-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS