zaterdag 25 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Vogue Flower Market in tuin van Rijksmuseum

Vogue Flower Market in tuin van Rijksmuseum

Op zaterdag 3 juli en zondag 4 juli vond de derde editie van de Vogue Flower Market plaats In de beeldschone tuinen van het Rijksmuseum. De Flower Market werd georganiseerd door modemagazine Vogue in samenwerking met Chanel.

Bezoekers konden genieten van Vogue’s bloemenwereld en de exclusieve lancering van de Chanel Factory 5-collectie. LM Flower Fashion Productions heeft in samenwerking met FM Group voor een weelde aan bloemen vanuit diverse kwekers gezorgd. In de stijl van Chanel werden de bloemen in witte en groene kleuren met een tint oranje gestyled.

Jetteke en Lieke van Lexmond - foto credit: Presstigieux

Zo was er de Vogue bloemenwand als photobooth met daarin snij-hortensia’s, rozen, pioenen, gerbera’s, freesia’s, lelies, alstroemeria’s, chrysanten, anthuriums, gipskruid en calla’s. Een eyecatcher van opgestapelde manden met daarin witte hortensia planten was het entree naar de Vogue Store, die de gehele dag geopend was met modieuze items.

foto credit: Presstigieux

In het Vogue Cafe werden drinks en lunch geserveerd tijdens muziekoptredens van jonge, talentvolle artiesten. De microfoon was gestyled met gipskruid en oranje gerbera’s. De bezoekers konden zelf een Vogue boeket samenstellen om mee naar huis te nemen. Het Rijksmuseum organiseerde een inspirerende Art Class bloemstillevens tekenen.

Om de COVID-maatregelen en het aantal mensen in de tuin in de hand te houden moesten bezoekers van tevoren een tijdslot reserveren.

 


Redactie Floranews | 12-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS