maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Uniek kijkje in de wereld van Hydrangea paniculata

Uniek kijkje in de wereld van Hydrangea paniculata

In het hart van Boskoop bevindt zich de kwekerij van Alex Schoemaker. Veredelen, selecteren en kweken van Hydrangea paniculata is de grote passie van dit familiebedrijf. Dit heeft geresulteerd in een prachtige Living Creations Collection. De pluimhortensia's worden door verschillende Europese kwekers gekweekt. Op de kwekerij in Boskoop worden hortensia’s van over de hele wereld en de Living Creations Collection gepresenteerd in een uitgestrekte Showgarden. De Showgarden is vanaf half juli tot ver in september op zijn mooist.

Deze zomer opent Alex Schoemaker de deuren van het Test Centre & de Showgarden, en nodigt exporteurs, eindklanten en andere belangstellenden uit om het testproces van dichtbij te beleven. Zon, regen, wind en vorst, alle weersomstandigheden moeten de rassen uit de Living Creations Collection kunnen weerstaan. Het Test Centre van Living Creations wordt ook wel een bootcamp voor hortensia’s genoemd. Tijdens een bezoek aan de kwekerij krijgt men een uniek kijkje in de wereld én toekomst van Hydrangea paniculata.

Een bezoek is alleen mogelijk op afspraak via 0172462600 of info@alexschoemaker.nl. De kwekerij is gevestigd op Biezen 90 in Boskoop.

 

 


08-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS