zondag 2 oktober 2022
FN TOP logo FN TOP add

Sarah Dikker nieuwe stylist Topbloemen.nl

Sarah Dikker nieuwe stylist Topbloemen.nl

Sarah Dikker is de nieuwe stylist van Topbloemen.nl. De Utrechtse masterflorist gaat bij de online bloemenverkoper boeketten ontwerpen en stylen, die vanaf deze maand aan het assortiment worden toegevoegd.

Dikker werd in 2014 bekend als Hollands Beste Bloemstylist in het gelijknamige programma. Daarnaast was ze ook te zien in andere programma’s op RTL 4 en SBS6. Ze werkte eerder al voor verschillende opdrachtgevers in de sierteelt en bedrijven als Stokvis en Lidl Nederland.

Ze is trots op de samenwerking met de online bloemenverkoper: “Naast het feit dat mijn ontwerpen hopelijk op veel keukentafels zullen staan, kan ik bij Topbloemen.nl met kakelverse Nederlandse kwaliteitsbloemen werken", vertelt Dikker.

Door de coronaperiode is de vraag naar bloemen exponentieel toegenomen. We zien dat mensen bloemen beschouwen als communicatiemiddel om elkaar iets te vertellen. "Het is mijn doel om mensen op te vrolijken. Ik ben vastbesloten om iets unieks toe te voegen aan het assortiment van Topbloemen.nl. Mijn passie en mijn liefde voor bloemen vertaal ik naar mooie, onderscheidende boeketten.”

 


Leandra de Boef | 07-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS