zondag 2 oktober 2022
FN TOP add FN TOP logo

Plantion presenteert vernieuwde website

Plantion presenteert vernieuwde website

De nieuwe website van Plantion is vandaag live gegaan. De vorige website dateerde van ruim vijf jaar geleden. De website is klantgericht, gebouwd met de technieken van vandaag, en aantrekkelijk. Op de site benadrukt Plantion dat het een innovatieve, inspirerende en verbindende marktplaats is voor bloemisten, detail- en groothandel en producenten van bloemen en planten.

Volgens Jill Hulzinga, online-communicatiemedewerker van Plantion, is de belangrijkste door bestaande en nieuwe klanten nu makkelijker te vinden. “Welke voordelen biedt Plantion? Wat zijn de online inkoopmogelijkheden en hoe werkt de bezorgservice? Hoe kan ik aanvoeren? Al deze zaken worden kort beschreven, met de mogelijkheid om meer te lezen of contact op te nemen. Ook kun je nu makkelijker direct online inschrijven als nieuwe inkoper of aanvoerder.”

Hulzinga: “De inhoud is meer gericht op Google: als klanten zich oriënteren op een bloemenveiling, een bemiddelingsbureau, een groencentrum of op het inkopen van bloemen of planten, streven we ernaar dat Plantion als een van de eersten wordt weergegeven. De inschrijfformulieren zijn sterk verbeterd. En handig is ook dat je geplande activiteiten bij Plantion direct kunt toevoegen aan je eigen agenda.”

Naast de praktische voordelen nodigt de nieuwe site volgens Hulzinga ook uit om ‘lekker even rond te kijken’. “Hij ziet er op de eerste plaats mooi en fris uit, helemaal in de actuele huisstijl van Plantion. Maar je komt ook allerlei inspirerende verhalen tegen van bloemisten. Je leest regelmatig blogs van medewerkers en relaties. Er zijn filmpjes van activiteiten zoals workshops en andere bijeenkomsten. En de historie van Plantion hebben we weergegeven met een interactieve slide show.”


02-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS