zondag 2 oktober 2022
FN TOP logo FN TOP add

Addenda verwelkomt nieuw lid tijdens Hebe dagen

Addenda verwelkomt nieuw lid tijdens Hebe dagen

Telersvereniging Addenda viert traditiegetrouw de start van het Hebe seizoen samen met haar klanten tijdens de Hebe dagen. Zo ook dit jaar. Dit seizoen start de telersvereniging niet alleen met nieuwe exclusieve Hebe variëteiten, maar ook met een nieuw lid Boomkwekerij Jochems-van Opstal. De kweker heeft 2 jaar als licentiekweker Hebe van Addenda geproduceerd en is in 2021 officieel benoemd tot lid. De kweker produceert dit seizoen een breed assortiment Hebe en Maori.

 

Jochems-van Opstal is één van de eigenaren van About Plants Zundert. In 2009 is About Plants Zundert opgericht als verkoopbedrijf van de bedrijven Boomkwekerij Ron Van Opstal en Boomkwekerij Jochems van Opstal. De totale productie bestaat uit meer dan 25 hectare tuinplanten waarvan 20% bedekte teelt.

Van dinsdag 6 tot en met 8 juli zijn er nieuwe exclusieve Hebe variëteiten te bewonderen en presenteert Addenda het uitgebreide Hebe assortiment. Natuurlijk met de unieke, in 2020 geïntroduceerde, Hebe Vinoa en de vernieuwde winkelvloer concepten voor zowel Hebe als Maori. 

De Hebe dagen zijn op locatie bij Boomkwekerij Out, Burgermeester Smitweg 12, 2391 ND, Hazerswoude-dorp en zijn alleen op afspraak te bezoeken.

 


Leandra de Boef | 02-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS