zondag 2 oktober 2022
FN TOP add FN TOP logo

Bestuur Kom in de Kas kijkt met postieve blik naar 2022

Bestuur Kom in de Kas kijkt met postieve blik naar 2022

Na twee jaar afwezigheid, staat in 2022 het eerste weekend van april weer helemaal in het teken van de glastuinbouwsector met Kom in de Kas. Het landelijk bestuur van Kom in de Kas kijkt met een positieve blik vooruit en start deze zomer al met de voorbereidingen voor het evenement op 2 en 3 april 2022.

In 2020 werd Kom in de Kas vanwege het coronavirus afgelast en in 2021 werd het voor één jaar omgedoopt tot online Kijk in de Kas. Nu een groot deel van de bevolking is gevaccineerd worden de voorbereidingen vol goede moed opgestart.

“Voor 2020 stond een gave campagne op stapel passend bij de nieuwe frisse huisstijl van het evenement. Uiteraard willen we in 2022 weer iets moois neerzetten", vertelt aldus René van Dop, landelijk voorzitter van Kom in de Kas. "Daarom gaan we al in de zomermaanden samen met de regio’s bekijken hoe we met een professioneel evenement de stedeling kunnen bereiken. Binnen de regio’s zit zoveel creativiteit dat ik er alle vertrouwen in heb dat we in 2022 weer een gaaf evenement neer kunnen gaan zetten”, 

Kom in de Kas wil de glastuinbouw presenteren aan het grote publiek als een toekomstgerichte en professionele sector. Een sector die op een verantwoorde wijze onderneemt, van belang is voor de maatschappij, én waar toekomst is voor mensen om in te werken. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Plantion, Interpolis en Rabobank. 


Leandra de Boef | 02-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS