zaterdag 25 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Simply Calla breidt uit met planten en knollen

Simply Calla breidt uit met planten en knollen

Simply Calla heeft een vernieuwde website gelanceerd met een update van het logo en de huisstijl. Binnen de online en offline activiteiten van Simply Calla staan vanaf nu zelfs 3 productgroepen centraal: snijbloemen, potplanten en knollen.

Na het stopzetten van de FPC Calla bij Royal Flora Holland hebben CNB & Captain Select het marketingconcept Simply Calle namens hun leden, bloemen- én plantenkwekers, geadopteerd. Het product Calla zal vanaf nu in de volle breedte als 'Simply Calla' gepromoot worden.

De focus binnen de promotie activiteiten voor Calla ligt sinds de start in 2013 vooral op het combineren van de Calla met andere bloemen en vormen in boeketten en ander bloemwerk. Juist door de combinatie met andere kleuren en vormen komt de Calla extra goed tot zijn recht.

Ook voor Calla planten is de combinatie met andere planten opgezocht. De laatste fotoshoot vond plaats in de populaire planten lifestyle store Wildernis Amsterdam. Hierbij is de Calla letterlijk teruggebracht naar zijn natuurlijke habitat. Tussen een wirwar van groene planten en urban lifestyle hebben de Calla planten binnen en buiten een podium gekregen.

De nieuwe beelden en heel veel meer inspiratie zijn te vinden op de nieuwe website simplycalla.com en verschillende social media kanalen. Simply Calla zal zich niet alleen richten op de Europese bloemist en groothandel, maar ook op tuincentra en internationale kwekers.

Het project management van Simply Calla is in handen van Vivianne Kapiteijn en Marcel Jansen. De bureaucombinatie Strøm | 52Graden blijft als bedenker van het concept verantwoordelijk voor branding, marketing strategie, activatie en samenwerking in de keten. 


30-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS