zondag 2 oktober 2022
FN TOP add FN TOP logo

Dummen Orange wint FleuroStar Award 2021 met Begonia IConia Aroma Peach

Dummen Orange wint FleuroStar Award 2021 met Begonia IConia Aroma Peach

Dümmen Orange heeft de FleuroStar Award 2021/22 gewonnen met de Begonia I'Conia Aroma Peach. De jury roemt de winnaar vanwege een ware overvloed aan dubbele, tweekleurige bloemen die bijzonder elegant en charmant zijn, een uitstekende plantopbouw en de subtiele geur. De geurende Begonia nam het op tegen Pelargonium Estelle Appleblossom van Florensis, Petunia Fun House Potpourri van Syngenta Flowers en Verbena Mr. LavaLava van Selecta one.

Alexander van der Kaaij, Senior Product Manager Bed & Balcony en Jeroen Meeder, Sales Manager Benelux kregen de prijs uit handen van Fleuroselect Vice-President Marc Driessen, Secretaris-Generaal Sally van der Horst en Marketing & Communicatie Manager Ann Jennen. In overeenstemming met de COVID-19 regelgeving werd de FleuroStar winnaar dit jaar bekend gemaakt tijdens een hybride evenement waar twee vertegenwoordigers van elk deelnemend bedrijf aanwezig waren. Het evenement was verder te volgen via een livestream.

De geurende Begonia hybrida I'Conia Aroma Peach heeft talrijke luxueuze, dubbele tweekleurige bloemen in zachte perziktinten. Door de onafgebroken bloei zijn de planten ideaal voor prachtige plantenbakken en mooie hangpotten.

De genomineerden voor de FleuroStar Award zijn beoordeeld door toonaangevende spelers uit de internationale sector. Heike Gronemann, voorzitter van de FleuroStar Jury: "We zijn er erg trots op dat toonaangevende spelers als Obi, Intratuin, Jardiland, B&Q, Blume 2000, Waterdrinker, Royal Lemkes, Emsflower en Royal FloraHolland bereid zijn onze kandidaten te beoordelen. FleuroStar dankt zijn succes en geloofwaardigheid aan de diversiteit en expertise van de jury."

De winnaar van de FleuroStar Award ontvangt een aanzienlijk marketingpakket ter ondersteuning van de marktintroductie. Daarnaast biedt Waterdrinker volgend seizoen premium product placement in het Green Trade Center, biedt Stokvis de nieuwe winnaar een plekje in 'de Grote Tuinverbouwing', verzorgt marketingbureau Pull Position een op maat gemaakt marketing project en wijdt Desch Plantpak een lifestyle photoshoot en passend potontwerp door hun designstudio aan de nieuwe winnaar.


Leandra de Boef | 30-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS