zondag 2 oktober 2022
FN TOP logo FN TOP add

Bezoekerscentrum FloraHolland Aalsmeer vanaf 16 augustus weer open

Bezoekerscentrum FloraHolland Aalsmeer vanaf 16 augustus weer open

FloraHolland opent vanaf 16 augustus de deuren weer van het bezoekerscentrum in Aalsmeer. De toeristische attractie die ongeveer 50.000 bezoekers per jaar trekt, was sinds 12 maart 2020 gesloten in verband met de coronamaatregelen.

FloraHolland zal de komende periode gebruiken om daar waar nodig de logistiek en verdeling aan te passen zodat toeristisch bezoek en de dagelijkse operatie elkaar niet in de weg zitten. Ook worden de ontvangstruimte en ballustrade gereinigd en opgefrist.

Nieuw in de attractie is een veilspel. Hier kan de bezoeker kennis maken met het kopen op de klok én meer te weten komen over de huidige in- en verkoopinstrumenten van Royal FloraHolland.

Bezoekers kunnen hun tickets voortaan ook online bestellen. Ook is het mogelijk een combiticket met FloriWorld te bestellen 

FloraHolland laat weten op zoek te zijn naar mensen die het leuk vinden om af en toe bij te springen als gids tijdens rondleidingen. Wie interesse heeft kan dit laten weten via infoaalsmeer@royalfloraholland.com


29-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS