zaterdag 25 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Eerste lustrum Holland Dahlia Event 2021

Eerste lustrum Holland Dahlia Event 2021

Het Holland Dahlia Event viert dit jaar het eerste lustrum. De vijfde editie van het event vindt plaats van woensdag 1 tot en met vrijdag 3 september. Het Holland Dahlia Event vindt dit jaar plaats op vier bezoeklocaties in de omgeving van Lisse; Kasteel Keukenhof, CNB Showtuin / De Tulperij, Fred. De Meulder Export B.V. en FBT Showtuin / The Tulip Barn.

Bij Kasteel Keukenhof zal deze zomer een bloeiende, romantische sfeertuin te zien zijn met veel dahlia’s. Hierbij is het Holland Dahlia Event een samenwerking aangegaan met het Clusius College afdeling Bloem & Design in Alkmaar. Eindejaarstudenten zullen voor het Holland Dahlia Event een tiental dahliaobjecten gaan maken in het thema ‘Wedding Fairytale’. Dit thema past goed in de romantische tuin van Kasteel Keukenhof, waar veel bruidsparen zich op de huwelijksdag laten fotograferen.

Dit voorjaar heeft het Bloemencorso een verrassingsactie gehouden met een aantal rondrijdende praalwagens met harten vol voorjaarsbloemen. Het hart symboliseert verbondenheid. Deze harten zullen voor het Holland Dahlia Event opnieuw worden bekleed met dahliabloemen en deze zijn van 1 t/m 5 september te zien in de kasteeltuin van het Keukenhof.

Als klap op de vuurpijl komt er in de kasteeltuin een megastoel, overladen met dahlia’s. Deze wordt zo neergezet, dat het kasteel op de achtergrond te zien is, zodat dit een uniek fotoplaatje oplevert.

Al met al is er veel te zien en zijn de genoemde locaties ook naast het Holland Dahlia Event in de zomer te bezoeken.


Redactie Floranews | 28-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS