zaterdag 25 maart 2023
Beurs agenda sierteelt Nima Sierteelt Marketing Event topbanner

Bloemenemmer Fc 588 beschikbaar voor alle productgroepen

Bloemenemmer Fc 588 beschikbaar voor alle productgroepen

Na de gefaseerde succesvolle introductie wordt de Fc588 vanaf maandag 5 juli 2021 beschikbaar voor alle productgroepen. Met de introductie van deze nieuwe efficiënte bloemenemmer zegt FloraHolland in te spelen op het toenemend gebruik van CC-containers in de export, te werken aan verdere verduurzaming en te zorgen voor verlaging van de ketenkosten.

Volgens de veiling vonden inmiddels al meer dan 33 miljoen roulaties plaats en heeft de Fc588 al meer dan 7.000 transportritten in de aanvoerketen bespaard. De bloemenemmer zorgt met de hogere beladingsgraad voor minder kosten, zoals transport en handling. 

De Fc588 biedt met de slimmere afmetingen ten opzichte van de huidige Fc577 een hogere beladingsgraad met zes in plaats van vier emmers per laag op een cc en tien in plaats van negen emmers per laag op een stapelwagen of kooikar. De hogere belading betekent minder karhuur, handling, opslag en transport. 

Voor alle aanvoerders is vanaf maandag 28 juni Fc588 en opzetrek Fc598 vrij verkrijgbaar in de FloraHolland fustdepots in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Eelde. Ook zijn ze vanaf die datum verkrijgbaar op Veiling Rhein-Maas en Plantion.

 


Redactie Floranews | 25-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS